Beauty begins the moment you decide to be yourself

Over MIKA

We zijn Mireille en Katrien, beiden juweelontwerpster van opleiding, en uit onze namen is MIKA ontstaan.

Halfjaarlijks creëren we een nieuwe collectie handgemaakte, eigentijdse juwelen aan betaalbare prijzen. Wij werken met gegarandeerd nikkelvrije legeringen.

Oorspronkelijk ontwierpen we vooral juwelen voor winkels & galerijen, maar langzaam aan is onze filosofie gewijzigd omdat we het persoonlijke contact met onze klanten misten en we nog beter wilden inspelen op hun wensen is het idee van MIKA juwelen avonden ontstaan.


Katrien Weytjens & Mireille Gomez

MIKA juwelenavond

Wilt u op een ontspannen, relaxte manier een op maat gemaakt juweel kiezen?
Krijgt u in de winkel ook vaak het gevoel dat ze letterlijk op uw vingers staan te kijken?
Vindt u het leuk om de mening van vriendinnen en familie te vragen bij uw keuze?

Dan is dit de ideale manier.

Een groep van 9 tot 15 mensen is ideaal, maar wij raden aan steeds meer mensen te vragen om dit aantal te bereiken. De avond zelf komen wij om half acht aan, zodat wij rustig de tijd hebben om even kennis te maken en onze juwelen te presenteren. Tegen acht uur komen dan de genodigden, zodat een gezellige avond kan beginnen. Wij geven een uitleg die twee minuutjes duurt, en voor de rest is het de bedoeling dat het een leuke avond wordt. Alle juwelen mogen gepast worden en wij geven advies op vraag. Ook kunnen veel juwelen aangepast worden naar uw eigen maat en ideeën.

Het leuke aspect op deze avond is dat er absoluut geen aankoopverplichting is, maar dat de gastvrouw een percentage krijgt op de totale verkoop, zodat zij zichzelf een gratis juweel kan veroorloven.


Gastvrouw worden

Bent u enthousiast geworden om uw eigen juwelenavond te organiseren?
Als u het contactformulier invult, neemt een consulent(e) bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u op. Er wordt dan gezocht naar een geschikte datum voor de mika avond. Drie weken voor de juwelenavond worden u uitnodigingen toegestuurd.

Ook kan u zelf bellen naar de Mika-lijn 0495 69 56 53