Beauty begins the moment you decide to be yourself

Libelle

EEN UNIEKE SAMENWERKING MET LIBELLE EN E5-MODE!

Toen Libelle ons vroeg om samen met hen een unieke collectie te ontwerpen, was het een heuse uitdaging en volgden er vele brainstormsessies... en vandaag zijn we eens zo fier om jullie te kunnen meedelen dat vanaf dit weekend deze collectie helemaal klaar zal zijn.

Op vrijdag 12 mei lanceren we in de "E5 Experience Store" van Hasselt onze eerste Libelle juwelencollectie. Op zaterdag 13 mei doen we dat in Aartselaar.

Wij, Mireille en Katrien, zullen er ook bij zijn om stijladvies te geven en om jou te vertellen welk juweel het mooist bij je past. En jij bent van harte welkom natuurlijk!

OVER LIBELLE BY MIKA

Voor de 'Libelle by MIKA' collectie lieten wij ons inspireren door de natuur en haar organische vormen; en door cultuur en geschiedenis. Elk setje krijgt daarom een speelse naam van een God(in) uit de Romeinse of Griekse mythologie: Aphrodite, Eros..

Het resultaat zijn fijne, elegante juwelen die je outfit net dat tikkeltje extra geven.

De juwelen worden met de hand gemaakt en bestaan uit sterling zilver of edelstaal, verguld met een laag van geel of rosé goud. Deze uitzonderlijke kwaliteit is betaalbaar én zorgt er voor dat je juweel sterker is dan eender welke standaard legering, zodat je er eindeloos van kunt genieten.